promillemåler
Blog

Hvorfor er det en god idé å ha en promillemåler?

Du har drukket mye øl, og du vet at du burde sette ned farten og spise noe, men det er så vanskelig – for de ølene smaker bare så godt. Det er imidlertid mange gode grunner til at du bør være klar over hvor mange øl du drikker – og spesielt hvis du planlegger å kjøre hjem. Alkoholnivået i blodet begynner å stige bare 15 minutter etter at du begynner å innta alkohol – og spesielt hvis du ikke passer på å spise noe mat samtidig. Du kan med fordel ha med deg en promille, slik at du alltid kan følge med på hvor høy promille du har. Dette er selvfølgelig ikke nødvendig hvis du har planlagt å ta toget hjem likevel, men regner du med å kunne kjøre hjem er en promillemåler en game-changer. Og er det nettopp derfor du ser etter en promillemåler? Da har du kommet til rett sted. Les mye mer om promillemålere akkurat her, eller kjøp din nye promillemåler på nett nå, så kan du være klar til neste gang du skal ut og ta en øl!

Bruk promillemåleren når du drikker sure drikker

Du bør unngå å drikke kullsyreholdig drikke hvis du vil være sikker på at kjøringen ikke vil resultere i en alkoholtest. Det betyr blant annet at du bør unngå champagne eller drikke blandet med musserende vann, fordi vi absorberer alkoholen så raskt når vi blander dem sammen for så å gå ut og kose oss før vi oppdager hva som har skjedd! Du kan selvfølgelig også drikke akkurat det du vil og bare følge opp med promillemåleren. Med promillemåleren din kan du alltid følge med på om du passerer grensen for når du får kjøre og når du ikke har lov.

Derfor er det alltid en god idé å ha en promillemåler med:

Hastigheten alkohol forbrennes i kroppen varierer avhengig av hvor mye du drikker. Gjennomsnittspersonen forbrenner ca. 0-0,12 promille per time, der menn typisk forbrenner mer enn kvinner (opptil en maksimal rate på 30%). Men for folk som ofte og mye bruker alkoholholdige drikker, vil stoffskiftet noen ganger gå raskere, selv om det ikke er på papiret – så vær alltid forsiktig før du setter deg inn i et kjøretøy hvis du ikke har promille, kan du måle alkoholen din nivå med før.

Kjøp din nye promillemåler på nett

Det viktigste å tenke på når du kjøper en promillemåler er nøyaktigheten. Det er ikke nok å bare si «nøyaktig» på pakken hvis enheten ikke måler riktig, da det er mange faktorer som kan påvirke hvordan en person betjener kjøretøyet sitt og dette vil føre dem inn i farlige situasjoner, uavhengig av om de er klar over av det ennå eller ikke! Velger du å følge lenken øverst i artikkelen, har du mulighet til å kjøpe din nye promillemåler. Her selges kun nøyaktige promillemålere, som alltid gir et uvanlig godt og nøyaktig resultat.

Kommentarer er skrudd av for Hvorfor er det en god idé å ha en promillemåler?